Anamaria Prodan a reușit că câștige lupta cu COVID-19 grație tratamentului pe care medicii i l-au prescris lui Gigi Becali. În prezent, agentul de jucători se simte bine, dar recunoaște că a trecut prin momente cumplite.

Anamaria Prodan a precizat că a contractat o formă severă a bolii și că, la început, oasele au durut-o îngrozitor. A depășit, totuși, momentul, iar ultimele analize i-au ieșit bine.

“Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu am fost la spital și nu am chemat salvarea. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a declarat agentul de jucători, potrivit România TV.

Anamaria Prodan recunoaște, însă, că au existat momente în care s-a temut pentru propria viață, mai ales după ce a auzit că virusul poate deveni rapid agresiv și că nu mai poți respira.

“Oricât te păzești nu ai cum să controlezi. Cine nu crede în acest virus nu știe despre ce vorbește. Trebuie cumva să ne păzim. Cred că absolut tot mapamondul va avea acest virus, dar mă gândesc că dacă nu avem probleme de sănătate foarte mari nu ar trebui să îți fie teamă. Mi-a fost teamă mai ales când auzeam din toate părțile că într-o fracțiune de secundă totul se poate agrava și că nu poți să respiri”, a mai spus Anamaria Prodan.

Problemele de sănătate ale impresarei au început săptămâna trecută după ce a fost prezentă la o ședință a conducerii clubului Hermannstadt, la Sibiu. O mare parte a echipei a fost confirmată cu COVID-19. Impresara a început să-și pună semne de întrebare în momentul în care a văzut primele simptome: dureri de cap și febră.

coral