Cornel Dinu a ironizat-o, marti, pe Anamaria Prodan, dupa ce impresara a fost surprinsa in timp ce il loveste in plina figura pe Dan Alexa. Deranjata de comentariile dinamovistului, sotia lui Laurentiu Reghecampf a facut cateva comentarii acide la adresa lui.

„Ea este o persoana interesanta, are anumite sclipiri ale raului, are un moment de genialitate. Zice: ‘asta cultivam, asta avem’. Deci am cultivat-o. E promiscuitatea fotbalului innascuta. Ea nu e buna, se descurca cu niste fraieri care merg pe procente”, a spus Cornel Dinu despre Prodan la TV Telekom Sport.

Anamaria Prodan a ripostat cu un mesaj publicat pe contul ei de Instagram, spunand ca Dinu se inchina, de fapt, ca la o icoana la ea.

„Admiratia e clara, domneste tacut asupra pasiunii distinsului domn, dar probabil pe parcurs devine epuizanta si distructiva. Tipul de admiratie indiguita si silita sa se ascunda in discursuri de o retorica uneori agresiva, alteori retinuta.

Mi s-a mai spus ca domnul Dinu ma viseaza noaptea. Va garantez ca daca stau in preajma lui se inchina ca la o icoana la mine. Acum sunt convinsa ca toate iesirile dansului in decor la adresa mea au o justificare”, a scris Prodan pe Instagram.

Intr-o interventie telefonica la GSP Live, impresara a continuat atacul la adresa lui Cornel Dinu.

„Un barbat este fascinat de o femeie care nu-i da foarte multa importanta. Este un adversar pe masura pentru mine. Domnia sa recunoaste ca sunt geniala. Iar eu sunt geniala, intr-adevar. Am un plus ca sunt femeie. In lumea asta nu are importanta daca esti geniul al binelui sau al raului.

Eu si Dinu suntem colosi in tara asta. Dar eu sunt cea mai puternica femeie pe care Dinu a vazut-o vreodata si ar dori foarte tare sa fie atat de sclipitor cum sunt eu, chiar pe partea raului. (…)Pentru mine, Dinu, daca elimini mizeria din el, ramane un procent mic de 1 la suta care valoreaza enorm”, a mai spus sotia lui Laurentiu Reghecampf.

coral