In ultima perioada, cuplul Prodanca-Reghe a trecut prin tot felul de scandaluri! De multe ori, s-a vorbit despre o relatie paralela a impresarei cu vreun barbat din lumea fotbalului, lucruri ce au intarit ideea unui divort iminent.

Cu toate acestea, Anamaria a tinut sa spuna mereu lucrurilor pe nume. ”Sunt o femeie sarmanta si ingrozitor de desteapta si abila! Daca vreau ceva, nu-mi stau in cale o mie de barbati. Am o forta fantastica de a convinge si de a face lucrurile sa iasa asa cum vreau. 90% dintre barbatii din fotbal incearca lucruri cu mine. In momentul in care amesteci meseria cu culcatul cu anumiti oameni, esti gata!”, a declarat managerul pentru gsp.ro.

”S-a spus despre mine ca am fost cu Ioan Neculaie, cu Cornel Penescu, cu Horia Sabo! Gresit! Nu as fi putut sa fac niciodata asa ceva si nu pentru ca sunt maritata cu Reghe, ci, in situatia mea, trebuie sa tii cont de anumite principii in viata. Niciodata nu rezistam intre toti barbatii din fotbal daca eram prostituata!!! Nu puteam sa ajung numarul 1 daca faceam asa ceva”, a conchis managera FIFA!

Anamaria Prodan divorteaza de Reghe?! ”A fost un sacrificiu”

Declaratii date au fost in stilul agentei FIFA, si totusi, in urma lor, lumea inca se intreaba. Anamaria Prodan divorteaza de Reghe?!

Anamaria Prodan a vorbit  deschis despre subiect. ”Eu cu sotul meu am o relatie minunata si stiu ca acest lucru ii enerveaza pe multi. E adevarat, o vreme, am stat departe unul de celalalt, iar motivele le stie o tara intreaga. Un an si jumatate, mama a fost bolnava, si trebuia sa ii fiu aproape, nu am putut sa o parasesc nici macar o clipa! In plus, aveam baiatul la Scoala Americana, si era normal sa raman aici si nu sa plec in Emirate! Nu era firesc ca noi sa fim acolo, ca doi porumbei, si familia in Romania! A fost un sacrificiu, asumat, dar casnicia nu a avut de suferit. Suntem impreuna si ne bucuram de relatia noastra”, a spus Ana la Romania TV.

coral