Anamaria Prodan ne-a invatat cu extravagantele, e grept, si le permite din plin. Atat ea, cat si sotul ei, Laurentiuy Reghecampf, invart banii cu lopata, pentru ca s-au orientat perfect in privinta ”meseriilor”.

Anamaria Prodan isi satisface toate poftele si nu exista obiect pe care sa nu isi permita sa si-l achizitioneze.

Sexy impresara a defilat de curand cu o geanta ce apartine unui brand celebru, confectionata din piele de crocodin, ce costa nu mai putin de 80.000 de euro, dar nici la capitolul bijuterii nu sta mai prost, scrie spynews.ro.

Anamaria Prodan are in cutia cu accesorii o bratara tenis cu diamante in valoare de 65.000 de euro, pe care si vedete precum Denisa Nechifor sau Brigitte Nastase o poarta cu mandrie. Acest tip de bratara a cunoscut notorietate dupa ce a fost purtata de jucatoarea de tenis Chris Evert, in 1987, la turneul de mare slem Us Open.

Anamaria Prodan, rasfatata cu un cadou de peste 50.000 de dolari

In varsta de 46 de ani, Anamaria Prodan a primit o bratara de la Cartier, iar bucuria a impartasit-o fanilor de pe Instagram, unde a facut publice imagini cu superba bijuterie. “#eastergift #perfectmorning (#cadoudepaste #dimineataperfecta)

coral