Anamaria Prodan a petrecut Revelionul într-o companie extrem de plăcută. De când s-a despărțit de antrenorul Laurențiu Reghecampf, presa din România a speculat faptul că celebra impresară de fotbal ar fi fost implicată într-o nouă relație amoroasă. Fiind o femeie frumoasă, este firesc ca pretendenții să roiască în jurul divei. Ce spune agentul FIFA despre afaceristul alături de care s-a pozat în noaptea de Revelion.

Cine este bărbatul cu care s-a fotografiat Anamaria Prodan de Revelion

Face ea ce face și ajunge, din nou, în lumina reflectoarelor. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după o căsnicie de mai bine de 13 ani, iar fanii faimoasei impresare sunt conștienți de faptul că atuurile fizice evidente, dezinvoltura, inteligența și talentul la afaceri o aduc pe Anamaria Prodan în centrul atenției bărbaților, vedeta fiind curtată de mulți reprezentanți ai sexului puternic.

Diva a făcut furori atât în România, cât și în Dubai, acolo unde a sărbătorit sărbătorile de Crăciun și Noaptea dintre Ani alături de copiii ei și prieteni dragi, printre care oameni de afaceri prosperi. Recent, agentul FIFA a fost surprins într-o fotografie alături de afaceristul din Bistrița Tudor Oroș, stabilit de mulți ani în Emiratele Arabe Unite.

Deși gurile rele s-au grăbit să spună că între Anamaria Prodan și Tudor Oroș s-a înfiripat o idilă, ei bine, se pare că acest lucru este departe de adevăr, întrucât afaceristul este căsătorit cu o cunoscută cântăreață. Mai mult de atât, sătulă de zvonuri, Anamaria Prodan a intervenit, spunând adevărul despre legătura dintre ea și partenerul ei de afaceri.

„Tudor este partenerul meu de business. Dacă îi dau tag la Instagram si vedeți că are soție ,de ce se fac comentarii oare?! Ca doar eu dau tag la Instagramul lui nu? Este un prieten foarte drag, foarte deștept, foarte serios, cu o educație aleasă.

Suntem parteneri repet și grupul nostru de investitori în diferite proiecte este superb. În rest despre viața lui Tudor nu cred ca este treaba mea să vorbesc”, a declarat celebra impresară Anamaria Prodan în exclusivitate, pentru click.ro.

Cine este afaceristul Tudor Oroș

Partenerul de business al Anamariei Prodan are 32 de ani, provine din Bistrița și este stabilit în Emiratele Arabe Unite de mai bine de șapte ani de zile. Tânărul este căsătorit cu o artistă din Ucraina, pe nume Ksenia Gulevich.

Cine este bărbatul cu care Anamaria Prodan a petrecut Revelionul? Tudor Oroș este un antreprenor de succes, director executiv al grupului de firme Carfax Education, cu filiale în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi.

De asemenea, afaceristul se ocupă și de platforma de Online Education, ce implementează tehnologia Blockchain prin programul Learn to Earn. Anamaria Prodan și afaceristul bistrițean vor pune bazele unei noi afaceri internaționale.

„Noi vom lansa în curând proiectul Learn and earn, un proiect de Învățământ on line și nu avem timp să dam explicații . Sunați la Reghe, căci el este cu mondenitățile! Eu și copiii mei suntem cu munca și cu avocații care încearcă să recupereze averea din conturile ascunse ale soțului meu”, a completat impresara pentru sursa citată.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți timp de 13 ani și au un fiu împreună, pe care-l alintă Bebeto. Cele două vedete se vor prezenta la judecătoria Buftea pe data de 7 februarie, pentru prima înfățișare a divorțului. coral