Anamaria Prodan, primele declarații despre presupusul iubit. În ultima vreme, s-a speculat că impresara ar avea un nou iubit, fiind vorba despre un medic estetician din Emiratele Arabe. Într-un interviu recent, aceasta a oferit primele declarații despre bărbatul cu care a tot fost văzută în ultima vreme și a explicat ce relație există, de fapt, între ei.

În ultima vreme, pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan a publicat mai multe fotografii cu Ibrahim Ashary, un medic estetician de origine arabă. Nu demult, aceasta a publicat o imagine în care apare alături de fiul ei Bebeto și presupusul iubit. În prezent, vedeta se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, cel cu care a fost împreună timp de 15 ani. Acum, Anamaria Prodan a pus capăt zvonurilor că ar avea un nou iubit și a explicat aparițiile în compania renumitului medic estetician.

Anamaria Prodan, primele declarații despre presupusul iubit. Până recent, impresara a ales să nu comenteze zvonurile conform cărora ar forma un cuplu cu Ibrahim Ashary. Iată ce declarații a făcut impresara acum!

Anamaria Prodan, primele declarații despre presupusul iubit

Într-un interviu recent, Anamaria Prodan a explicat că între ea și Ibrahim Ashary nu există mai mult decât o relație de prietenie. Mai mult decât atât, se pare că bărbatul ar fi însurat, după cum a susținut impresara de fotbal.

„Mi se pare jenant. Am declarat eu că am iubit? Am pus la descrierea pozelor 'lovemyfriend' (n.r. îmi iubesc prietenul'… asta înseamnă că e iubit? Eu am acasă 3 copii de vis pe care nu pot să-i fac de râs umblând cu un bărbat însurat. Sunt Anamaria Prodan. Nu mă fac de râs.

Numele mi l-am clădit greu în mulți ani. Nu apar cu bărbați însurați, nu-s amantă de meserie, nici nu am să fiu cât trăiesc. Nu mă arată lumea cu degetul, iar bărbații nu schimbă impresii între ei despre mine. Nu mă confundați! Eu sunt Anamaria Prodan. Unica', a spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cine este Ibrahim Ashary

În urma zvonurilor conform cărora Ibrahim Ashary este noul iubit al Anamariei Prodan, se pare că acesta ar fi șters o imagine în care apărea alături de impresară. Descrierea imaginii conținea cuvintele „noi' și „noaptea perfectă'.

„Nu face parte din cercul de apropiați ai familiei Rashid al-Maktoum (n.r. cea mai bogată familie din Emirate. Mohamed bin Rashid al Maktoum a fost vice-președintele și primul-ministru al Emiratelor Arabe Unite și monarh constituțional al Dubaiului) și nimeni nu l-a văzut la celebrele competiții cu cai din Dubai.

Cât despre clinicile sale, nu am auzit pe nimeni să-l recomande pentru vreo intervenție estetică. Probabil profesează mai mult în Arabia Saudită, căci și acolo există o cerere foarte mare pentru operațiile estetice’, a declarat o sursă pentru ego.ro.

coral