Anamaria Prodan a mărturisit că l-a cunoscut pe Abi Talent prin intermediul partenerului ei de afaceri Adrian Thiess. Celebra impresară a spus despre vedeta YouTube că are mult talent și că datorită acestui lucru, dar și cu sprijunul lui Adrian Tiess, Abi Talent va avea în curând o carieră foarte frumoasă.

“Abi Talent este un puști foarte, foarte talentat pe partea asta de trap. Mie îmi e greu să înțeleg muzica asta după 15 ani de pian ????, dar este un trend. Partenerul meu, Adrian Thiess îl ajuta să-și facă o carieră de vis. Thiess răspunde de partea asta din companie. El este nr. 1 pe partea de management artiști”, a declarat Anamaria Prodan.

Câți bani primește Abi Talent pentru un concert

Piesa cu care s-a lansat în urma cu un an, “Papuci Gucci” a făcut singură 22 milioane vizualizări. Abi Talent a devenit practic star peste noapte, iar solicitările pentru concerte nu au întârziat să apară. Organizatorii de evenimente s-au prins imediat ca puștiul-fenomen umple cluburile, iar cota lui a ajuns la 3-4.000 euro pe concert.

“Acum trei luni a ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic: «talent», zic: «haz, finețe, caracter». De acolo vine numele meu, Abi Talent”, a declarat tânărul artist în urmă cu ceva timp pentru spynews.ro.

Abi Talent are doar 4 clipuri pe canalul oficial de YouTube, toate piese de trap, cu care a reușit să strângă peste 55 milioane vizualizari – o cifră la care artiști consacrați de la noi doar visează.

coral