Anamaria Prodan a avut probleme in trafic, cu un politist care a injurat-o. Politia Capitalei a oferit, prin intermediul unui comunicat, pozitia institutiei despre acest scandal.

Politistul local isi exercita misiunea la intersectia strazilor Doamnei cu Smardan, asigurand punctul de acces in zona istorica – perimetru unde accesul auto este restrictionat. In jurul orei 10.10, in dreptul respectivului punct de intrare pe strada Smardan, a oprit o masina al carei conducator auto dorea sa i se permita accesul in zona istorica.  Desi politistul local i-a explicat soferului ca accesul in aceasta zona este interzis autovehiculelor si i-a solicitat acestuia sa continue deplasarea, soferul l-a ignorat, iar din autoturism o persoana a incercat, verbal, sa-l convinga pe agent sa-i fie facilitat accesul auto in Centrul Istoric.

In timp ce soferul auto a continuat sa ignore indicatiile agentului local, persoana din masina a trecut la o confruntare verbala cu politistul. Din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate observa o atitudine agresiva a persoanei respective care, la un moment dat, scoate telefonul mobil pentru a-l filma pe angajatul Politiei Locale.

Cu toate ca agentul P.L.M.B. nu a ripostat atacurilor verbale, persoana a ramas in zona unde a incercat sa continue dialogul cu angajatul Politiei Locale.

Dupa aproximativ doua ore de la incident, persoana in cauza, doamna Ana Maria Prodan a facut publice anumite afirmatii in care a acuzat comportamentul agentului aflat in misiune.
Precizam ca institutia noastra nu a fost sesizata in niciun mod de catre doamna Ana Maria Prodan de producerea acestui incident.

La nivelul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti s-a dispus declansarea unei cercetari administrative, conform Regulamentului Intern al Politiei Locale al Municipiului Bucuresti.

coral