Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea în a doua zi de Crăciun după ce s-a fotografiat alături de Romario Luan. În plin divorț, impresara s-a afișat la brațul frumosului tânăr. Bărbatul care s-a fotografiat alături de celebra afaceristă este foarte cunoscut în mediul online, acolo unde activează.

Aceștia le-au transmis urmăritorilor din mediul online: ”Vă urăm un Crăciun fericit ????????Anamaria Prodan Reghecampf!”, a scris tânărul pe contul lui oficial de socializare.

Anamaria Prodan s-a fotografiat alături de Romario Luan

Romario Luan este un tânăr extrem de apreciat în mediul online acolo unde activează. Originar din Botoșani, acesta trăiește acum în București.

Anamaria Prodan și-a surprins audiența atunci când a postat imaginea în care stă la brațul tânărului.

Vă urăm un Crăciun fericit ????????Anamaria Prodan Reghecampf!”, a scris tânărul pe contul lui oficial de socializare.

Condiția pe care Anamaria Prodan i-o pune lui Reghecampf pentru a-i acorda divorțul

Anamaria Prodan a făcut din nou dezvăluiri despre divorțul care a zguduit showbiz-ul autohton. Aceasta este de părere că soțul ei este șantajat de actuala parteneră. Aceasta a mai spus că acest lucru s-a întâmplat și în ziua în care și-au reînnoit jurmămintele, motiv pentru care bărbatul a dispărut de la petrecere.

”Anamaria a mărturisit că Reghe este jucat pe degete și telecomandat de amantă. „De-acum încolo va da socoteală! Din moment ce ai puțin creier, iar eu am crezut toată viața că are creier, și că l-am învățat atât de mult în viață, să fie demn! Iar tu să îți faci ședințe cu o neica nimeni, o necunoscută, una pe care știi că ai adus-o prin casă, pentru care ai făcut toate nenorocirle pământului… Presa îmi dă poze cu mașinile mele, ale familiei mele, și „Gură de aur”, cum se numește fata asta, trage de portieră că nu știe în ce direcție se deschide portiera… atunci ai o problemă cu mine.

I-am spus lui Reghe că dacă ne rupe portiera, trebuie să așteptăm 6 luni pentru piese de schimb”, a răbufnit sexy-impresara.

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre pozele nud cu Anamaria Prodan

Conflictul celor doi a atins cote maxime în momentul în care pe internet au apărut fotografii în care Anamaria Prodan este complet dezbrăcată.

Impresara a mărturisit atunci că știe foarte bine cine a fost în stare să le distribuie tuturor, având în vedere că acele fotografii au fost trimise în urmă cu mai mult timp exclusiv în conversația cu Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul Craiovei a vorbit, recent, despre acest subiect și a recunoscut că în urmă cu mai mult timp a primit pe mail fotografiile cu Anamaria Prodan nud. Mai mult, Laurențiu Reghecampf spune că ar fi șters mailul respectiv, astfel că a și încurajat-o pe sexy-impresară să apeleze la ajutorul autorităților pentru a afla identitatea persoanei care a distribuit pozele cu pricina.

coral