Anamaria Prodan a fost dintotdeauna adepta schimbarilor! Ori de cate ori a simtit nevoia, sexy-impresara a dat fuga la salon si si-a mai facut ceva. Astazi surprinde pe toata lumea cu noul ei look, total schimbat fata de cum s-au obisnuit oamenii cu ea pana acum.

Anamaria Prodan a renuntat astazi la parul lung, vopsit saten. Cunoscuta impresara s-a pozat cu parul blond deschis si breton, care o schimba extrem de mult. Imediat a publicat imaginea pe retelele de socializare, acolo unde admiratorii ei au inrosit butonul de like.

"Eu. O noua eu", a scris Anamaria Prodan in dreptul fotografiei cu noul look. Zambetul acesteia indica clar faptul ca e tare incantata de schimbarea facuta.

Cu siguranta fanii Anamariei Prodan se intreaba acum daca este ceva permanent, sau aceasta a folosit o peruca pentru a vedea cum i-ar sta cu parul blond deschis si cu breton. Reactia admiratorilor cu siguranta ar putea sa o ajute sa se decida sa faca si aceasta schimbare daca isi doreste.

Toti cei care o urmaresc pe Anamaria Prodan au putut observa schimbarea din ultimii ani. Vedeta s-a ocupat din ce in ce mai mult de aspectul sau fizic, iar acum, ajunsa la varsta de 46 de ani, sexy-impresara arata cu 20 de ani mai tanara.

Pe retelele de socializare, Anamaria Prodan primeste zilnic sute de complimente si aprecieri pentru toate fotografiile pe care le posteaza.

coral