News Flash:

Anchetă și nota scăzută la purtare într-o școală din Oradea după ce elevii au făcut mici în timpul unei ore. VIDEO

5 Aprilie 2022
506 Vizualizari | 0 Comentarii
Mici prajiti intr o scoala din Oradea in timpul orelor

Gest scandalos chiar într-o sală de clasă! Mai mulți elevi ai unui liceu din Oradea au prăjit mici. Mai mult decât atât, aceștia s-au filmat, iar imaginile au ajuns virale pe Tik Tok. Conducerea școlii a declanșat o anchetă.

Nu e banc! Mai mulți elevi din cadrul unui liceu din Oradea au prăjit mici chiar în sala de clasă. Fără să le pese că ar putea exista consecințe, elevii unei clase a XI-a au „sfârâit” micii pe un grătar poziționat pe o bancă, în fața geamului. Iar unul dintre aceștia a filmat momentul și a încărcat imaginile pe Tik Tok, unde au și devenit virale, arată ebihoreanul.ro.

În videoclip, tânărul care filmează grătarul din sala de clasă începe să înjure: „No, lua-v-aș în **** școlile la toți, dacă voi vă faceți mici în clasă, frate! Să-mi bag ****”.

Mai mulți elevi dintr-un liceu din Oradea au prăjit mici în sala de clasă

Potrivit informațiilor, imaginile ar fi fost filmate în urmă cu două sau trei săptămâni. Elevii au primit note scăzute la purtare, iar profesorii de serviciu ar putea să aibă parte de anumite sancțiuni. Elevul care a filmat și a înjurat a primit nota 4 la purtare, iar cel care a gătit în sala de clasă are nota 8 la purtare. Conducerea unității de învățământ a declanșat o anchetă. Imaginile au fost surprinse de elevii de la specializarea Turism și Alimentație Publică.

Directorul unității de învățământ a oferit declarații: ”S-a întâmplat acum vreo două săptămâni, a fost o chestiune tipică adolescenţilor, care vor să impresioneze pe anumite reţele de socializare şi au adus un grill la şcoală. Am avut o săptămână de promovare a specializărilor şcolii, cu un târg al specializărilor şi vizite ale elevilor de clasa a VIII-a, iar elevii din această clasă s-au gândit să facă mici la şcoală. Ei s-au organizat, au luat o tavă de mici, au adus grill la şcoală şi cartofi prăjiţi de-acasă”.

De asemenea, acesta a continuat: ”Fetele din filmare mâncau mici, nu ele prăjeau. Un elev din clasă (n.r. care nu apare în înregistrare) a prăjit micii, de altfel și-a asumat tot incidentul, a spus că el a luat tava, a adus grill-ul. Profesorii, care au fost indulgenți, sunt acum în situația de a da declarații. Să vedem cum îi cercetăm”.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 33 queries | Mysql time :0.043921 (s)