Andi, fosta ispita la Insula Iubirii, a spus raspicat ca nu mai vrea o relatie cu Hannelore, cea de care a fost foarte apropiat pe durata show-ului.

La show-ul Insula Iubirii, Hanellore a mers impreuna cu iubitul ei, Bogdan, dar s-a simtit foarte atrasa de ispita Andi. Dupa incheierea show-ului, Hannelore s-a casatorit cu Bogdan, insa mariajul lor s-a destramat de curand. Dupa separare, Hannelore s-a revazut cu ispita Andi la un targ de nunti din Timisoara. Despre cei doi s-a spus ca si-ar fi reinnodat relatia si chiar ca ar fi petrecut o noapte fierbinte impreuna. Insa lucrurile nu stau deloc asa.

Intr-un interviu pentru Antena Stars, Andi a facut lumina in ceea ce priveste relatia pe care o are cu Hannelore.

„Ii pot oferi prietenia mea, i-am spus si dupa targ. Eu nu as mai acorda a doua sansa. Atunci trebuia profitat, acum din pacate este prea tarziu. Nu stiu daca as putea sa o privesc pe Hannelore ca pe o viitoare iubita”, a spus Andi la emisiunea Star Magazin, de la Antena Stars.

Intr-o interventie telefonica, Hannelore a facut si ea declaratii:

„Prietenia mea o ofer persoanelor care simt ca tin la mine. Prietenie nu inseamna iubit. Poate ca sunt confuza. Eu nu mi-am dorit mai mult decat sa pastrez legatura, dar nu a fost nici macar acea legatura pana in momentul de fata. Nu am nicio alta relatie…

Intalnirea cu Andi a fost foarte frumoasa si mi-a facut placere. Am primit multe mesaje de la femei care s-au regasit in situatia mea, mesaje in care femei foarte multe imi spun ca le este teama sa renunte la relatia lor de lunga durata pentru ca le este teama de un posibil esec”.

coral