Andra a vorbit cu sinceritate despre problemele din spatele căsniciei de 12 ani cu Cătălin Măruță. Artista a vrut să dărâme concepția de cuplu perfect, știut de întreaga țară.

Într-un interviu VIVA!, Andra a oferit câteva detalii inedite despre dedesubturile relației cu soțul ei. Cântăreața a recunoscut faptul că au fost momente în care a simțit că nu mai comunică așa cum trebuie, cu Cătălin Măruță.

„Da. Și aș  vrea să spun asta pentru că observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa!

Fiecare vine cu personalitatea  lui,  cu  un  bagaj  de amintiri, de emoții, se acumulează  și oboseală, și altele. Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat.

Nu pot să spun exact: „Uite, atunci  ne-am  certat!  A  zis  asta și asta!. Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a declarat Andra pentru revista VIVA!

coral