Sunt extrem de rare cazurile in care Andra este atacata de colegii de breasla, insa – cum este cazul de fata – apar si astfel de situatii, absolut nedorite de catre fani. Andra este ”pusa la punct” chiar de castigatoarea Festivalului International ”Cerbul de Aur” din 1969.

Luminita Dobrescu are 72 de ani si a castigat ”Cerbul de Aur” in anul 1969. Cantareata a fost extrem de afectata din cauza ca Andra – spune ea – preluat o piesa si nici macar nu stie cine a cantat-o sau a compus-o.

Este vorba despre melodia ”Of, inimoara”, cu care Luminita Dobrescu si-a adjudecat marele premiu la Braso. Andra a spus despre respectiva piesa ca este ”muzica populara”.

”Hahaha…! Sa auzi si sa nu crezi… Andra canta ”muzica populara” si afirma cu mult curaj precum ca piesa ”Of, inimioara” este folclor romanesc!!! Este cea mai mare obraznicie posibila si lipsa totala de respect fata de o piesa sacra a muzicii usoare romanesti, cu o dubla valoare in istoria acesteia. Compozitorul este Edmond Deda! Si nu a scris manele”, a scris Luminita Dobrescu pe contul ei de socializare.

coral