Cu peste 30.000 de bilete vândute într-un timp record pentru patru concerte consecutive programate între 1 și 4 martie 2023, la BT-Arena din Cluj-Napoca, organizatorul evenimentului Laishoo Events împreună cu artistul André Rieu au găsit soluția pentru a programa data celei de-a cincea reprezentație din dorința de a acoperi numărul mare de cereri din partea publicului.

Astfel, concertul cu numărul 5 va avea loc în data de 28 februarie, la BT Arena din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:30. Persoanele care nu doresc să piardă șansa de a lua parte la spectacolele maestrului André Rieu își pot achiziționa biletele disponibile în rețeaua Eventim.ro.

Maestrul André Rieu va urca pe scena sălii BT-Arena din Cluj-Napoca, timp de cinci zile, pe 28 februarie, 1, 2, 3 și 4 martie 2023 alături de Johann Strauss Orchestra, cea mai mare orchestră privată din lume.Concertul grandios face parte din cadrul turneului mondial al anului 2023 și va fi cu siguranță unul dintre cele mai importante evenimente concertistice din România.

Și de această dată, artistul care a făcut muzica clasică accesibilă milioanelor de oameni din întreaga lume și a transformat valsul într-o senzație internațională, le va oferi spectatorilor o nouă experiență muzicală de neuitat. Concertele romantice și vesele susținute de André Rieu includ compoziții de muzică clasică, valsuri, muzică de film și operă, dar și melodii pop care au cucerit publicul din întreaga lume. Pe muzica lui André Rieu zeci de mii de spectatori prezenți pe stadioane au vibrat și s-au legănat pe valsul lui Dmitri Shostakovich, în timpul pauzelor mai multor meciuri de fotbal jucate în Liga Campionilor, iar turneele sale mondiale ajung anual la peste jumătate de milion de oameni.

Videoclipurile lui André Rieu pe YouTube depășesc cu mult peste 1 miliard de vizualizări; aproape 9 milioane de fani din întreaga lume îl urmăresc pe Facebook. Între cele 40 de milioane de albume vândute, cel mai recent album, lansat în 2022, intitulat „Happy Together” i-a adus din nou succesul, acesta aflându-se în primele 10 poziții ale topurilor internaționale.

Turneele lui André Rieu depășesc în mod regulat turneele mai multor vedete pop și rock din lume. Concertele sale garantează audienței o seară extraordinară pentru întreaga familie. Reîntâlnirea publicului cu muzica lui André Rieu reprezintă, de asemenea, un răsfăț vizual; începând cu intrarea celebrului violonist și a muzicienilor săi prin mulțime, la momentul urcării pe scenă și a începerii concertului, până la costumele fastuoase sau la ecranul impresionant din spatele orchestrei pe care sunt proiectate imagini speciale pentru fiecare melodie în parte.

André Rieu se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani din țara noastră. În 2015, artistul a susținut 7 concerte sold-out, în Piața Constituției din Capitală, loc numit de artist ca fiind „Centrul Universului". La concertele din Piața Constituției a fost aplaudat de peste 85.000 de spectatori și a scris o pagină importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat „cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015".

La numai un an distanță André Rieu a susținut alte două concerte sold-out în aceeași locație, cu peste 25.000 de spectatori, iar în 2019, cu puțin timp înainte de pandemie, publicul din Cluj-Napoca a luat cu asalt cunoscuta sală BT Arena, epuizând toate biletele. După seria de 4 concerte sold-out, susținute în acel an, la Cluj-Napoca, iată că André Rieu a inclus România în programul turneului mondial al anului 2023.

André Rieu nu este doar pentru o seară, ci pentru o viață întreagă!

coral