Situatia in care Andreea Antonescu a fost protagonista in urma cu doua seri a ajuns si la urechile lui Traian Spak. Fostul sot al vedetei a avut o reactie neasteptata cand a aflat, ba chiar ar vrea sa ceara custodia fetitei lor, Sienna.

In urma cu cateva seri, la usa apartamentului de lux al lui Stefan Manolache venea P.litia, dupa ce Andreea Antonescu a sunat la 112 si a spus ca este s.chestrata de iubit. Toata aceasta situatie a ajuns si la urechile lui Traian Spak, fostul sot al cantaretei. Cei doi sunt separati, chiar daca inca nu au semnat actele de divort.

Traian Spak a fost foarte deranjat de comportamentul pe care fosta lui sotie il are si se gandeste chiar sa ceara custodia micutei Sienna. Andreea Antonescu ar putea o lovitura neasteptata din partea fostului sot, iar acesta vrea sa vina in tara sa aiba o discutie cu ea.

„Traian i-a reprosat ca se poarta ca o pustoaica indragostita, nu ca o femeie matura, ca o mama. I-a reprosat ca nu este in regula ca in cursul saptamanii, cand fiica lor are scoala, ea sa plece in alte orase dupa iubit. Ca da dovada de iresponsabilitate si ca vine in tara sa discute. Nu se dovedeste ca Andreea era beata aseara, Traian se gandeste sa ceara custodia fiicei lui’, au declarat surse din anturajul omului de afaceri, pentru Impact.

Andreea Antonescu si Traian Spak au decis sa puna punct casnicie, dupa opt ani. Cei doi au impreuna o fetita care locuieste la Galati alaturi mama vedetei. Traian Spak locuieste de ani buni in Statele Unite ale Americii, iar fetita merge la el doar in vacante.

‘Tot ce a aparut legat de faptul ca Andreea m-a prins cu alta femeie si ca ne-am aflat sub influenta alc.olului este o mare minciuna. Noi suntem de cateva zile la Iasi. Eu am fost si am luat-o de la Galati, suntem aici de duminica. Totul a decurs norm, totul e bine intre noi, ne intelegem OK, doar ca am vrut sa tinem acest lucru doar pentru noi. Nu am mai dorit sa fim pe buzele tuturor. Uite la ce s-a ajuns de la o greseala, la un apel la 112, s-a ajuns la o poveste demna de filmele SF.

E pacat ce s-a intamplat. Colegi de-ai mei, oameni cu care am lucrat si am avut incredere, astazi ma dezamagesc. Sunt numai minciuni. Iar ca o dovada in plus va spun ca masina Andreei e in Galati. (…)

Cum s-o s.chestrez?! De fapt, totul a fost o frantura de ambianta pana ne-am dat seama ca s-a apelat la 112. Copilul prietenilor nostri s-a jucat cu telefonul si a apelat numarul de urgenta. Noi n-am stiut ca se ajunge aici. Am fost anuntati in momentul in care au ajuns oamenii legii la usa. Au venit domnii, le-am spus ce s-a intamplat si n-au spus ca din pacate trebuie sa ne amendeze. Am inteles situatia si o sa platim amenda’, a declarat Stefan Manolache pentru Cancan.

coral