Andreea Antonescu si Traian formeaza un cuplu de 14 ani si au impreuna o fetita superba. Chiar daca sunt nevoiti sa stea mai mult despartiti, din cauza afacerilor pe care Traian le are peste hotare, cei doi se iubesc la fel de mult si au grija de casnicia lor.

„Ultima oara am simtit fluturi in stomac cand m-am despartit de Traian”, a spus Andreea Antonescu ]n cadrul emisiunii de la Kanal D. „M-am despartit pentru ca eu am venit in Romania. Am avut asa un sentiment ciudat si m-am gandit ca iar nu o sa ne vedem o bucata de timp… Dar ma bucur ca sentimentul este inca acolo”, a adaugat ea, pentru a nu se intelege ca nu ar mai forma un cuplu.

„Eu de 14 ani consider ca am descoperit formula iubirii si continui… Eu consider ca am mentinut flacara, nu a mai scazut, a mai crescut. Stii cum e, noi fetele avem intotdeauna un mod al nostru de a tine acea flacara”, a spus Andreea Antonescu la „Vulturii de noapte”

„Nu am divortat. Ne iubim foarte mult. Incercam sa fim impreuna si aici si in America. Merge si foarte bine relatia. Stam despartiti cam doua luni pe an in total. Ne vedem o data la trei saptamani maximum”, spunea cantareata in urma cu ceva timp.

coral