Andreea Bălan și-a făcut testamentul. A trecut prin clipe de coșmar și acum e pregătită pentru orice. Artista face declarații îngrijorătoare după ce a fost internată în stare gravă: „Îmi făcusem testamentul”. De ce anume i-a fost cel mai frică artistei.

Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost internată de urgență la spital

Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite săptămâna trecută. Artista în vârstă de 36 de ani a ajuns de urgență la spital, acuzând crampe îngrozitoare și dureri cumplite la nivelul stomacului.

Andreea Bălan și-a făcut testamentul. Cântăreața a fost internată la spitalul Sanador, cel mai bun spital privat din România. Aici, în urmă cu un an și jumătate, medicii i-au salvat viața artistei după ce a făcut stop cardio-respirator, imediat după ce a născut-o pe Clara, a doua ei fetiță.

Andreea Bălan a fost externată după șase zile și acum se simte foarte bine. Artista abia aștepta să ajungă acasă și să-și îmbrățișeze cele două fiice. Chiar dacă a fost la un pas de operație, competența medicilor și-a spus cuvântul. Solista a reușit să scape doar cu un tratament.

„A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infecție foarte mare, fără să se știe unde. Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac sempicemie”, a spus Andreea Bălan, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

A fost la un pas de septicemie. Și-a făcut testamentul vocal, de pe patul de spital

Bine că nu a fost nimic mai grav și acum artista se poate bucura de compania familiei, în intimitatea căminului său. Andreea Bălan a trecut cu bine și peste asta și a mărturisit cum abcesul a început să se retragă de la sine, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală. Aceasta a ținut un tratament puternic cu antibiotic și a scăpat cu bine de durerile îngrozitoare.

Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a mărturisit că s-a speriat când a auzit de operație. Și-a amintit de episodul neplăcut din primăvara anului 2019, când a făcut stop cardio-respirator, după nașterea celui de-al doilea copil. Pentru că viața a învățat-o să fie pregătită pentru orice, artista și-a sunat familia deîndată. Mai mult de atât, Andreea Bălan și-a făcut testamentul vocal, pentru a se pregăti pentru ce e mai rău.

„M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc”, a mai spus Andreea Bălan. coral