In luna ianuarie a acestui an, Andreea Balan si George Burcea au fost in concediu, in Mauritius, alaturi de cele doua fetite, si nimic nu ar fi anticipat scenariul halucinant care avea sa urmeze. Acum, cei doi se afla intr-o situatie sentimentala care duce direct catre divort, iar semnele de intrebare referitoare la toate motivele care au dus la aceasta separare sunt din ce in ce mai multe.

Invitata intr-o emisiune TV, Andreea Balan a marturisit ca s-a intamplat ”ceva” in Mauritius si dupa aceea, insa nu a dorit sa ofere mai multe detalii.  ”Ne-am casatorit in septembrie, doar nu eram nebuna sa divortez in martie, daca nu se intampla ceva. Totul a fost ok de sarbatori, ceva s-a intamplat in vacanta noastra din Mauritius si dupa ce ne-am intors, mai multe nu pot sa spun”, a declarat Andreea Balan, saptamana trecuta, intr-o emisiune TV.

Andreea Balan a postat o fotografie – la vremea respectiva – pe pagina sa de socializare, iar foarte multi dintre vizitatori au observat ca vedeta avea… vanatai pe maini si pe picioare, semn ca se lovise, la un moment dat – poate jucandu-se cu fiicele sale, poate in urma unui accident, asa cum se intampla de multe ori. Nu au lipsit speculatiile, insa certitudinea o reprezinta doar respectivele vanatai.  ”Cum incepi sa mergi pe drumul pe care il doresti, lucrurile, oamenii si oportunitatile, vor aparea si te vor ajuta sa-ti indeplinesti visul????”, a scris Andreea Balan in dreptul respectivei fotografii.

 

coral