Andreea Balan a fost externata, dupa 4 zile de stat in spital. Cantareata a nascut o fetita perfect sanatoasa, Carla Maria, insa, din pacate, Andreea Balan a avut parte de complicatii la nastere. Proaspata mamica a facut stop cardio-respirator.

Astazi, 8 martie, Andreea Balan a fost externata din spitalul privat la care a nascut si merge acasa, unde asteapta cu nerabdare sa stea cu Ella si Clara, cele doua fetite ale sale. Cantareata a trecut prin clipe de cosmar la cea de-a doua nastere. Andreea Balan a fost la un pas de moarte si a intrat in stop cardio-respirator.

Vedeta este acum in afara oricarui pericol si isi doreste doar sa fie alaturi de familia ei. Andreea Balan s-a refacut foarte repede si asteapta sa urce pe scena, locul in care se simte cea mai fericita.

Oamenii au fost socati cand au vazut ca Andreea Balan are mainile vinete. Proaspata mamica s-a luptat doua zile sa traiasca, asa cum ea a declarat de pe patul de spital.
Andreea Balan revine pe scena la cateva luni dupa stopul cardio-respirator

Toti se asteptau ca Andreea Balan sa-si revina cu greu dupa stopul cardio-respirator, dar realitatea este cu totul alta. Solista pare ca se simte foarte bine si, mai mult, a declarat ca nu va avea interdictii, in momentul in care Dan Capatos i-a mentionat acest lucru: „Nu inteleg ce chestii pe viata. Poate nu constientizez, dar mi se pare ca sunt la fel ca inainte. Trebuie sa ma refac dupa operatia de cezariana', a declarat Andreea.

Mai mult, se pare ca vedeta intentioneaza sa-si reia cariera muzicala ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat:

„La patru luni pot sa dansez, la sase luni pot sa fac prize cu Petrisor. In continuare o sa fac show, peste 3 luni o sa ma vedeti aruncata in aer de Petrisor. Au zis medicii ca nu e nicio problema, ca pot sa-mi reiau activitatea ca inainte. Eu nu am probleme cu inima, nu am de ce sa am restrictii'.

coral