”90% din ce au scris ziarele este adevarat. Din prima zi in care ne-am vazut, am stiut ca el este tatal copiilor mei. Totusi, dupa ce am avut probleme medicale, mi-am spus ca trebuie sa ne casatorim. Realizasem ca daca nu o faceam si ceva se intampla cu mine, el nu ar fi putut sa aiba grija de copiii nostri.” a spus artista.

Andreea Balan a explicat faptul ca inca e socata de situatia prin care trece

”Nu ma simt intreaga, este dureros si inca nu am trecut peste asta. Sunt in stare de soc si sunt furioasa. De o saptamana nu am reusit sa plang, dar in aceasta dimineata am facut-o. Este o situatie pe care nu pot sa o schimb, eu chiar am tras de relatie. Nu s-a putut.”

Andreea Balan a socat: Eu m-as impaca cu George Burcea! George Burcea i-a spus Andreei Balan ca nu mai are sentimente pentru ea.

Artista a facut o marturisire bomba. Se pare ca sotul acesteia i-ar fi marturisit in decembrie ca nu mai are sentimente. Andreea Balan a explicat si faptul ca problemele cu tatal lui l-a afectat mult:

”Mi-a spus in vacanta, in decembrie, ca nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut. Mi-a spus ca a deschis o cutie a pandorei, ca poate traieste nite rani din trecut. Probleme cu tatal sau l-au afectat foarte mult, nu presa a scos la iveala aceste lucruri el le-a povestit la un eveniment. Nu pot sa vorbesc foarte mult in numele lui, noi am stabilit sa nu povestim ce s-a intamplat cu tatal lui, eu stiam din primele lui, am zis nu condamn, dar el probabil a fost cumva surprins de faptul ca tatal sau a iesit” a explicat vedeta.

Totusi, artista infirma faptul ca, in timp ce era cu ea, George s-ar fi drogat

”As vrea sa mentionez ca nu m-am despartit de George Burcea din cauza problemelor pe care le-a avut tatal sau. La un moment dat mi-a spus ceva de genul ca „la umbra unui copac, nu creste nimic” Daca nu imi doream o familie nu faceam doi copii, George a fost invidios pe succesul meu, dar probabil firea mea l-a facut sa creada ca ma intereseaza doar cariera. Este o lume a barbatilor, eu sunt puternica, eu nu am manager si trebuie sa fac afaceri cu barbati, am o latura barbateasca. El din decembrie nu a mai fost acelas om, lucrurle s-au schimbat. Nu pot sa spun ca s-a schimbat cu copiii, dar a fost si mult plecat de acasa. Eu nu l-am vazut sa consume ceva, dar cred ca a facut asta, i-am propus sa facem terapie de cuplu, dar nu-si mai doreste sa vina inapoi. E greu pentru ca incerc sa ma adaptez unei situatii in care eu sunt singura. Daca nu mai vrea aceata familie, evident ca vom ajunge la divort.” a explicat vedeta.

coral