La trei luni de la probleme de sanatate, Andreea Balan se confrunta cu niste furnicaturi suspecte, a caror cauza nu o stie inca. Va merge curand la un control, dar nu are de ce sa se sperie.

Invitata in platoul emisiunii Xtra Night Show, vedeta a spus totul despre aceste furnicaturi.

"Nu stiu daca are legatura cu ceea ce mi s-a intamplat. Simt asa niste furnicaturi la degetele inelar si cel mic si cred ca vine de la un nerv. Trecea asa prin cot si este suprimat. Poate fi de la coloana sau se mai intampla la unele femei, dupa nastere, sa le apara. Deocamdata le simt, dar trebuie sa merg la control. Se rezolva, e intr-o faza incipienta.", a declarat Andreea Balan la Xtra Night Show.

Dupa trei operatii, Andreea Balan si-a putut relua activitatea si acum se simte ca in… paradis! Scena o implineste si vorbeste despre cariera ei extrem de frumos, de fiecare data. Pentru ca este dedicata muzicii si dansului, dar isi iubeste enorm si familia, incearca sa le impace pe amandoua.

"Situatia arata bine, operatia s-a vindecat. Am acordul medicilor sa cant si sa dansez. Cu vlogul meu am aratat fata mea sincera, pe care multi ani nu am vrut sa o arat. Scena ma implineste la un nivel foarte profund. Eu ca sa fiu fericita si sanatoasa psihic, am nevoie sa urc pe scena. Fac asta de la 10 ani. Este ca un drog. Nu pot sa traiesc. Cea mai lunga pauza a fost acum, de patru luni. A fost ingrozitor sa stau acasa. Ma implinesc copiii, ma implineste familia, dar scena ma implineste la fel de mult. Am nevoie de scena ca sa fiu fericita la fel cum am nevoie de familie si copii ca sa fiu la fel de fericita. Ambele ma implinesc egal si incerc sa gasesc o modalitate sa le impac pe amandoua. Eu, fara scena, simt ca nu traiesc", a declarat Andreea Balan la Xtra Night Show.

Andreea Balan este casatorita cu George Burcea si impreuna au doua fetite: pe Ella si pe Clara. La cea de-a doua nastere, vedeta a suferit complicatii in timpul cezarienei, care aproape ca au costat-o viata.

coral