Andreea Balan, in stare soc! Artista se afla chiar in timpul unor repetitii atunci cand a primit o veste groaznica. Fetita ei inghitise ceva si lesinase, iar vedeta a plecat, imediat, alertata de telefonul primit din partea sotului.

Andreea Balan a aruncat microfonul si, in numai cateva minute, a fost alaturi de micuta Clara. Vedeta a mai declarat ca acele momente au fost experienta tensionata pe care nu a mai trait-o niciodata, nici atunci cand s-a despartit si nici atunci cand, din diferite motive, a pierdut bani sau chiar locuinta.

„Am murit”, a explicat artista, in timpul emisiunii moderate de Capatos, „Xtra Night Show”. „Dragilor, ce am simtit in secunda aceea n-am simtit niciodata in viata mea. Nici cand am fost inselata, nici cand m-am despartit, nici cand am pierdut bani, cand am pierdut casa… N-am simtit niciodata”, a marturisit Andreea Balan.

Din fericire, micuta Clara a trecut cu bine peste intamplare, misterul fiind legat doar de acel ”ceva” pe care l-a inghitit, medicii nereusind sa isi dea seama despre ce a fost vorba.

coral