Cantareata Andreea Balan a vorbit, joi seara, la emisiunea Xtra Night Show, realizata de Dan Capatos, despre problemele pe care le-a avut in timpul operatiei de cezariana. Artista a dat asigurari ca starea ei de sanatate este una buna si a declarat ca medicii i-au spus ca in trei-patru luni isi poate relua activitatea artistica.

„Imediat dupa ce am pupat-o pe fetita am intrat stop cardio-respirator si a inceput resuscitarea. Mi s-au administrat medicamente si cred ca medicamentele m-au facut sa uit ceea ce s-a intamplat cu cinci minute inainte”, a dezvaluit vedeta, la emisiunea difuzata de Antena 1.

Andreea Balan a explicat ca problemele din timpul nasterii nu au avut drept cauza inima, ci lichidul amniotic.

„Nu se intampla doar la cezariana. Se poate intampla si cand naste natural si acel lichid ajunge in fluxul sanguin (…) Un minut a durat resuscitarea. Dupa ce m-au cusut, m-au redeschis pentru ca am inceput sa sangerez si au inceput sa curete tot ce era acolo. Am facut doua RMN-uri, tot felul de analize si in continuare fac. Cele mai importante sunt aceste RMN-uri sa vada daca am ceva la creier. Au iesit bine”, a spus Andreea Balan.

Vedeta spune ca dupa ce i se va vindeca operatia de cezariana, va reveni pe scena.

„Doua luni sa se vindece operatia si peste patru luni sa incep sa dansez. In continuare o sa fac show si peste 3 luni o sa ma vedeti aruncata in aer de Petrisor. Specialistii au spus ca nu e nicio problema. Sa se vindece operatia ca si cealalta”, a spus artista.

Andreea a povestit ca a avut noroc ca a fost la un spital unde s-a putut crea imediat o celula de criza atunci cand medicii si-au dat seama ca ceva nu este in regula. „Aici s-a facut o celula de criza, au intervenit si alti medici. Erau 15 medici in sala. Au stabilit care este problema si au intervenit. Poate in alta parte nu erau atat de prompti, dar nu stiu cum era in alte spitale”, a spus Andreea.

Ea a spus ca vineri se va externa si ca sederea in spital nu a fost mai lunga decat programat. „Maine ma externez. Am stat 4 zile, cat am stabilit de la inceput. Abia astept sa ajung acasa cu Clara sa vad cum reactioneaza Ela”.

Andreea Balan nascut-o luni, 4 martie, a adus-o pe lume pe Clara Maria, cel de-al doilea copil al sau si al sotului ei, actorul George Burcea. O fetita sanatoasa, care a cantarit la nastere 3,2 kg. In timpul nasterii prin cezariana, au aparut insa complicatii grave, in urma carora Andreea a intrat intr-un stop cardio-respirator.

Ulterior, medicii au declarat ca Andreea a suferit o embolie amniotica, o complicatie care se intampla o data la 80.000 de cazuri, doar 10% dintre paciente reusind sa supravietuiasca.

Miercuri, 6 martie 2019, Andreea Balan si-a strans pentru prima oara in brate cea de-a doua fetita, Clara Maria. Ea a postat mai multe mesaje pe contul sau Facebook, tinandu-si fanii la curent cu situatia in care se afla si a facut, miercuri, si primele declaratii despre situatia prin care a trecut.

Andreea Balan si George Burcea mai au o fetita, Ella Maya, in varsta de doi ani. coral