Andreea Balan, surpriza de proportii la un concert. Una dintre dansatoarele ei a comis-o grav.

Andreea Balan este, fara doar si poate, una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul romanesc. Concertele ei te lasa cu gura cascata, iar vedeta munceste din greu pentru a le oferi fanilor ei cea mai buna versiune a sa. Insa… nu intotdeauna lucrurile merg ca pe roate. Andreea Balan mai are si parte de surprize la concerte.

Asa cum s-a intamplat, la un moment dat, cand artista s-a trezit pe scena cu una dintre dansatoarele ei, in stare de ebrietate. Bineinteles, Andreea Balan a reactionat si a sanctionat-o pe tanara.

“S-a intamplat ca o dansatoare sa vina mai euforica si i-am dat amenda! Problema nu era ca a baut, fiecare face ce vrea… Dar sa-mi dansezi. Daca tu bei inainte, nu mai poti… Nu a mai facut coregrafia. A intrat pe scena si se uita la noi, nu stia unde este”, a povestit Andreea Balan la “Rai Da Buni”.

Trupa André s-a reunit

Andreea Antonescu a vorbit prima data despre reunirea trupei André intr-un articol postat pe blogul sau oficial, pe care l-a numit: “ANDRÉ capitolul II”. La inceput, cantareata a rememorat anumite experiente traite in copilarie si a subliniat ca, dupa aproape 20 de ani de la destramarea formatiei, ea si Andreea Balan s-au maturizat si au decis sa cante din nou impreuna.

“Am ras, am plans, am dormit, am trait cele mai mari emotii si am ajuns de la agonie la extaz alaturi de Andreea Balan. Da, ne-am si certat, nu ne-am mai vorbit, n-am vrut sa ne mai vedem sau auzi, dar viata ne-a adus de fiecare data impreuna, mai ales in situatii de cumpana, pana am devenit o familie. Cu bune si cu rele, cu surle si trambite, ni s-a dovedit de prea multe ori ca noi doua avem o legatura aparte. Prea multe coincidente si mult prea multe situatii ne-au adus mereu una langa cealalta, pana am realizat ca nimic nu e intamplator si ne-am supus”, a scris Andreea Antonescu pe blogul ei.

coral