Andreea Balan se scuza la fani. Cum explica toata reclama si interviurile date la tv, la cateva ore de la stopul cardio-respirator. Dupa cum va explicam ieri, dupa ce a fost la un pas sa isi piarda viata, Andreea Balan a aparut fardata si zambitoare in fata fanilor.

 Aceasta a acordat o serie de interviuri la TV, la Antena 1, dar a si publicat un vlog. Pentru ca toti si-au facut griji pentru starea de sanatate a artistei, care a fost tinuta secreta de luni pana marti dimineata, acum cand apare vesela si zambitoare in poze de bartere si interviuri, fanii isi pun semne de intrebare.

Multi dintre ei nu inteleg cum a putut sa apara vesela si zambitoare dupa ce a fost la un pas de moarte. In plus, reclamele pe care Andreea Balan le-a postat pe Facebook dupa nastere i-a facut sa creada ca totul a fost un scenariu bine pus la punct.

Din nefericire, Andreea Balan a fost asaltata de fanii indignati. Acestia i-au lasat zeci de mesaje urate in care au acuzat-o ca si-a inscenat problemele de sanatate. De ce? Pentru a avea parte de atentie din partea presei si pentru a isi promova mai bine contractele de imagine.Trista de turnura pe care cezariana ei a luat-o, Andreea Balan a fost activa pe Facebook. Aceasta a publicat imagini si mesaje in care Andreea Balan se scuza la fani si le explica de ce a fost atat de activa pe tv sau pe internet, dupa ce a fost la un pas de moarte. Prima imagine publicata a fost cu Clara Maria, evident.

Din nefericire, artista a semnat niste contracte de imagine inainte de tragedie si, cum si-a revenit din stopul cardio-respirator, a fost obligata sa le respecte. Chiar daca nu se simtea ok… Mihai Gadea, moment sensibil in direct cu Andreea Balan: „Ti-am zis vreodata ca te iubesc!” Andreea socheaza: „George vorbea cu mine si eu deliram, credea ca o sa raman cu sechele!”

„Aceasta este o poza facuta la cateva ore dupa ce mi-am revenit din stopul cardio respirator si totodata e cu putin timp inainte sa dau interviu la XNS (Antena 1 cf. ctr de 7 ani).

Nu mi-a fost usor sa stau asa cu gura pana la urechi si pe canapea, dar intodeauna am fost foarte puternica si indiferent de ce a fost in sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zambit si am mers inainte.
Dar din pacate traim intr-o tara in care, drama are mai mult succes si daca nu plangi pe la tv si nu te vaiti, inseamna ca nu ai patit nimic si e totul o facatura.

De-a lungul vietii am trecut prin multe drame, dar atat timp cat am putut sa zambesc amar si sa nu-mi arat durerea, am facut-o si am mers cu capul sus mai departe.

Cei care au lasat comentarii mai putin placute, ar trebui sa invete din asta…si sa stiti ca noi, astia de pe la tv, avem o inima totusi, ca d-aia se mai opreste din cand in cand…?”, a rescris Andreea Balan pe contul ei de Facebook, pe 10 martie, postare publicata initial pe 9 martie, seara.

coral