Andreea Balan, in varsta de 34 de ani, era programata sa nasca pe 4 martie, prin cezariana, iar inainte de a intra in sala de operatie s-a aratat foarte optimista si curajoasa pe retelele sociale.

Insa in sala de operatie, ea a suferit un stop cardio-respirator un minut dupa ce a nascut, lucru care i-a ingrijorat teribil pe apropiati.
Andreea Balan si-a certat tatal, de pe patul de spital!

Tatal solistei, Sandel Balan, a avut un soc cand a aflat ca fiica lui a suferit un stop cardio-respirator. Contactat de Click, barbatul a facut declaratii despre starea fetei sale.

”Nu stiu ce s-a intamplat exact, Andreea este o fire sportiva, poate au gresit cei de la spital cu anestezia. Sotia mea e acasa, in Pipera, cu Ella (n.r. fiica cea mare a Andreei), George, ginerele meu, e la spital cu Andreea. M-a sunat aseara sa-mi spuna ce s-a intamplat.

Micuta e ok, eu nu stiam aseara ce s-a intamplat, toata lumea m-a sunat dupa ce au anuntat pe la Antene ce a patit Andreea. Acum vin spre Bucuresti, din Ploiesti, si voi merge la spital sa vad cum e Andreea. Ea avea un tonus bun inainte de cezariana, nu stiu ce s-a intamplat apoi”, a declarat pentru Click! tatal Andreei.

Declaratiile tatalui sau au deranjat-o enorm pe Andreea Balan, care l-a sunat si i-a interzis sa mai dea detalii despre starea ei de sanatate. Sandel Balan nu a mers sa isi viziteze fiica, la clinica privata unde a nascut cea de-a doua fetita.

Conform Libertatea, barbatul a fost sunat de fiica sa, miercuri dimineata, pentru a-i spune sa nu mai dea declaratii in presa. Andreea Balan a stat aproape doua zile la Terapie intensiva, la clinica privata la care a nascut, dupa ce a facut un stop cardio-respirator chiar in timpul operatiei de cezariana.

coral