Andreea Bănică a trăit o experiență șocantă pe scena unui festival din Cluj. Invitată să cânte alături de alți artiști, ea a relatat că a fost agresată de Toni Cottura, fost membru al formației Fun Factory. Crede că acesta consumase substanțe interzise sau alcool

Cântăreața a făcut mai multe story-uri pe Instagram, în care a povestit cum Toni Cottura a înjurat-o și a amenințat-o. Ea a apelat la polțiștii clujeni și a chemat poliția pentru a-i face un test antidrog. Din păcate, aceștia i-au comunicat că testele antidrog se fac doar la volan. Ulterior, a mers la o secție de poliție din Cluj pentru a da o declarație, dar a putut doar să depună plângerea.

„Mi-e și greu să vorbesc despre ce am pățit în seara asta, aici la Cluj, la acest eveniment foarte frumos. Unii îmi spuneau să nu zic nimic, dar nu pot să tac. Atâta timp cât un om își permite să mă amenințe, să-mi vorbească urât, să mă înjure, să mă facă “You are a piece of / Ești un c*”. Nu pot să reproduc ce mi-a zis omul ăsta. Eu am crezut că a venit la mine pe scenă să mă felicite, să-mi spună ceva frumos. Dar el venise să mă înjure, avusese o ceartă cu organizatorii… le spusese că am stat eu prea mult pe scenă, că el vrea să plece… După părerea mea, luase ceva, se drogase sau băuse alcool… Până la urmă, am fost colegi pe scenă, indiferent că el este Toni Cottura de la Fun Factory, formație pe care eu am adorat-o, am venerat-o”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică a vrut să dea declarație la poliție, dar nu a avut cui. A putut doar să facă plângere

Andreea Bănică susține că Toni Cottura ar fi fost sub influența unor substanțe și că nu îii vine să creadă cum de a fost posibil să fie înjurată ca la ușa cortului la un festival, la care practic cei doi erau colegi de scenă.

“Mi se pare ireal ce am pățit în seara asta. Dacă vedeați cum înjura, ca la ușa cortului… Nu îmi venea să cred ce îmi spunea. Normal aș fi reacționat cu o îmbrâncitură, dar am rămas mută, ceea ce e bine, pentru că sigur mi-ar fi dat una… el avea mâna în părul meu, gesticula… ‘Te prind, te fac, te găsesc’. Sunt în șoc! Am sunat la poliție, au venit acolo, dar testele antidrog nu se fac decât la volan. Mi-au spus să fac o declarație… La poliția municipiului Cluj mi s-a spus că nu e nimeni care să îmi ia declarație și că pot depune doar o plângere. Dacă ăla mi-ar fi dat o bucată, ajungeam aici și mi se spunea că nu pot da o declarație? Am venit aici, e un singur om!”, a povestit cântăreața.

Sursa: Stiri de Cluj