Andreea Banica are o familie frumoasa, iar cei doi copii ii umple sufletul de bucurie. Artista s-a decis si nu isi mai doreste alti copii. Andreea Banica ne-a vorbit despre marirea familiei sale si motivele pentru care se opreste la cei doi copii.

Noah Andrei si Sofia isi bucura mama in fiecare zi. Andreea Banica se simte cea mai fericita si implinita femeie cu o asemenea familie minuntata. Ajunsa la 40 de ani, cantareata nu-si mai doreste si alti copii, desi i-ar fi placut sa devina mama mult mai devreme, insa este impacata ca totul s-a intamplat la momentul potrivit.

Andreea Banica si Lucian Mitrea se opresc la doi copii, pentru ca vedeta isi doreste sa fie o mama tanara pentru ei si vrea ca acestia sa se mandreasca cu ea. Artista a marturisit ca atunci cand era mica era incantata de copiii care aveau mame tinere.

‘Este suficient. Mi-ar placea sa inteleaga toata lumea ca ne-am oprit la doi copii si ca suntem fericiti asa cum suntem. Mi-ar fi placut sa fac mai multi copii poate mai devreme. Pe la 25 de ani mi-ar fi placut sa fac 2-3 copii, dar asa a fost momentul sa fie acum. La 38 de ani sa-l fac pe Noah… Este bine. Vreau sa fiu o mama tanara si cu conceptii actuale, nu vreau sa ajung la 50 de ani si sa nu-mi inteleg copilul. Mi-as fi dorit sa fiu o mama si mai tanara, sa se mandreasca copiii mei cu mine. Cand eram mai mica imi placeau copiii care aveau mame tinere.’, a declarat Andreea Banica pentru VIVA!.

coral