Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din zona mass media, iar divortul lor a ramas o enigma. Andreea Berecleanu a decis ca e momentul sa spuna adevarul despre casnicia esuata.

„La un moment dat, in familia in care eram, in structura in care eram, nu se mai radea si asta a fost un semnal de alarma important. Acum se rade, din nou, la noi in casa. De multe ori m-am simtit barbatul in relatie, ca eu detin fraiele si cred ca mi-am si dorit asta, dar nu e neaparat ce trebuie. Si in relatia actuala, el simte asta si se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred ca fiecare trebuie sa ramana in rolul lui initial”, a declarat Andreea Berecleanu, la Antena Stars.

S-a casatorit cu medicul Constantin Stan

Andreea Berecleanu si medicul Constantin Stan s-au casatorit civil pe 18 septembrie 2016. Cei doi au spus „Da!” in fata ofiterului starii civile, nimeni alta decat Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Casatoria dintre Andreea Berecleanu si doctorul Constantin Stan s-a dorit a fi una discreta, ferita de ochii presei si ai publicului, astfel ca la eveniment au fost doar familia si prietenii foarte apropiati.

”Constantin m-a cerut in casatorie imediat dupa ce am devenit un cuplu. Din respect pentru copiii mei, am amanat raspunsul DA, pe care, oricum, Constantin il stia si il simtea. Dupa trei ani de convietuire, noi doi si copiii, am decis ca este momentul potrivit pentru acest pas. Si am avut dreptate. Copiii mei erau pregatiti si au primit vestea firesc si cu multa bucurie. Putini sunt cei care cunosc inceputurile povestii voastre de dragoste. Cum te-a curtat Constantin si cum a reusit sa te cucereasca? Eu cred ca nu sunt nici macar putini. Inceputurile le stim doar noi doi si asa vor ramane. In viata avem parte de revelatii, de momente unice, de povesti de nepovestit, oricat ar fi de frumoase. Daca voi scrie o carte autobiografica, poate ca se va sti. Daca voi scrie o fictiune, poate se va banui. Daca nu voi scrie, va ramane povestea noastra”, a declarat Andreea Berecleanu pentru revista Viva!.

coral