Andreea Berecleanu  are mare grija de tenul ei. Vedeta s-a afisat cu o masca pe fata, asa cum nu a mai fost vazuta.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu este considerata una dintre cele mai frumoase vedete din Romania. Este foarte admirata pentru felul in care arata. Vedeta le-a dezvaluit admiratoarelor ei din mediul online una dintre metodele cu care reuseste sa isi ingrijeasca tenul. ea s-a fotogrfiat cu o masca pe fata.

„Si daca tot v-am speriat putin cu fotografia de mai sus, sa va si povestesc putin despre aceasta masca. Ajuta la regenerarea si detoxifierea epidermei, ceea ce este esential pentru mine, avand in vedere machiajul de televiziune din fiecare seara. Masca se pliaza perfect, nu cred ca mi-a luat mai mult de 30 de secunde pentru a o aseza pe fata. Hidrateaza intens si efectul este acela al unui tratament facut la spa”, a detaliat vedeta.

In urma postarii, Andreea Berecleanu a primit numeroase mesaje de la cei care ii urmaresc activitaea online.

„Atunci cand ai un al doilea sot chirurg estetician, arati mai tanara”, „Este meritul ei daca arata asa bine. Duce o viata ordonata, mananca sanatos, de aici rezulta si frumusetea ei”, „Frumusete naturala, eleganta aritocratica”, „Andreea, cu sot chirurg sau fara, intodeauna a fost si va fi frumoasa, chiar si atunic cand va fi mai in varsta, pentru ca are trasaturi fine si frumoase”, au comentat internautii.

Andreea Berecleanu, in varsta de 43 de ani, este una dintre cele mai admirate prezentatoare de televiziune din Romania. Are doi copii superbi, Eva si Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. In prezent, Andreea Berecleanu este casatorita cu medicul estteician Constantin Stan.

coral