Se incing spiritele intre Andreea Berecleanu si Sonia Ruxandra Matei, fosa colega de la Antena 1 care a scris pe Facebook ca Andreea nu stie sa citeasca decat de pe prompter si ar avea mari probleme daca ar ”cadea” curentul. Andreea Berecleanu a anuntat, pe pagina sa de Instagram, ca a dat-o in judecata.

Andreea Berecleanu a postat pe pagina de Instagram o fotografie in care apare alaturi de partenerul de viata, alaturand si un mesaj sugestiv. ”Dragostea unui barbat pentru femeia de acasa, nu de pe ecran. Nu aveam nevoie de dovezi, dar daca tot s-a ivit ocazia, macar stiu! ????”, a scris Andreea Berecleanu. Iar un vizitator al paginii sale a intrebat-o ce parere are despre ”neica nimeni” Sonia Ruxandra Matei, cea care o denigreaza.

Sarut mana, dna. Andreea, ce parere aveti de neica nimeni Sonia Ruxandra Matei? Care va denigreaza, datorita popularitatii pe care o aveti, evenimentelor la care ati participat, frumusetii dvs., inteligentei, rafinamentului si verticalitatii, si nu in ultimul rand familiei frumoase pe care o aveti.Urat din partea dumneaei, poate ca dansa a pornit conflictul cu Antena 1 contra dvs., colega pe care dvs. ati inclus-o ca facand parte din familie. Invidie, neputinta… rusine din partea dnei., sa stiti ca pentru noi ramaneti aceiasi doamna pe care o iubim si o stimam”, a scris respectivul internaut. Raspunzandu-i, Andreea Berecleanu a dezvaluit ca a dat-o in judecata pe Sonia Ruxandra Matei. ”Multumesc pentru aprecieri! Cred ca ati definit-o dv foarte bine. Am dat-o deja in judecata”, a scris vedeta.

Sonia Ruxandra Matei a lansat un atac devastator la adresa Andrei Berecleanu, in mediul online, scriind pe pagina sa de socializare ca Andreea este obsedata de machiaj si nu stie decat sa citeasca pe prompter. Mai mult, fosta colega de la Antena 1 este de parere ca Andreea Berecleanu nu a fost niciodata jurnalista.

“Berecleanca nu e jurnalista, e prompterista. Nu a fost niciodata jurnalista. Nu a dat, nu a aflat niciodata, nicio stire. Niciodata. Cu stiri se ocupa jurnalistul. Berecleanca nu are de unde sa stie, ca de asta nu s-a ocupat niciodata in ultimii 17 ani. Berecleanu e o fata obsedata de machiaj, care vine, citeste prompterul si pleaca la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legatura cu presa, dar in care e misto sa te folosesti de calitatea de «jurnalist», ca si-n emisiuni tv. Mai cunosc eu multi care fac PR, afaceri si care si acum se prezinta fals jurnalisti, maculand meseria. La Berecleanu, daca pica prompterul sau curentul, nu stie ce sa zica si nici ce sa faca, s-a terminat.

Spre deosebire de muza Berecleanu, Sandra scrie stiri, materiale, se implica. Sandra nici n-are nevoie de prompter. Le stiu pe amandoua din campul muncii, ca sa zic asa. Multi ani. Diferentele sunt uriase, huge, nici nu incap niciun fel comparatii. N-am nimic cu Berecleanu, dar ce e prea mult e… prea mult. Sa nu jignim meseria si profesia asta cu muze machiate, vax albina, si sa ne impaunam fals cu o profesie cu care nu am avut nicio legatura, dar ne lipim de ea doar ca am citit un prompter multi ani, ne-am machiat si gatit, ne-am vazut la tv, si am devenit fata unui jurnal de stiri facut si muncit de altii, tu neimplicandu-te deloc, si cand nu ne mai convine bagam in fata o profesie cu care in realitate nu am avut tangenta, «milioaneleeee de oameni», «dragostee», love, love, love, respect, credibilitate, principii, social media, all that bullshit PR, venite de fapt din forta unei statii, ca ma enervez. Faptele sunt fapte, realitatile realitati. Deci pe infuzia de minciuna PR, «tragedia» Berecleanu, ca sa stiti adevarul: Berecleanca, prompterista, intotdeauna, jurnalist, never in ultimii 17 ani”, a scris Sonia Ruxandra Matei pe pagina ei de Facebook.

coral