Andreea Esca s-ar afla printre angajații PRO TV care sunt infectați cu noul coronavirus. Vedeta ar fi luat virusul de la o petrecere pe plajă, organizată cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea.

Confirmarea vine la doar două zile de la notificarea trimisă de PRO TV, care anunța că mai multi angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, fără să le precizeze, însă, numele. Surse medicale ne-au declarat că vedeta Știrilor PRO TV ar fi deja internată.

La evenimentul cu mai multe de 50 de persoane invitate, nimeni nu părea interesat de păstrarea regulilor sanitate. Într-un material video, difuzat pe 30 iunie, în emisiunea „La Măruță”, Andreea Esca apare cu mască în timp ce dansează. Mai târziu, apare în imagini și fără mască, făcând fotografii unor influencerițe.

Printre celebritățile care au participat s-a aflat și Delia, care a susținut un concert. Publicul artistei nu a părut foarte interesat de pericolul reprezentat de coronavirus, implicit de respectarea unor măsuri minime de protecție, cum ar fi masca.

Și stilista Adina Buzatu a postat un material video, care ulterior a fost șters. În imaginile postate de Adina Buzatu se vede clar cum aproape nimeni nu respectă nicio regulă sanitară: fără mască, fără distanțare. Nici măcar personalul care a servit băuturile și mâncarea nu făcea mereu asta.

coral