Andreea Esca nu mai poarta verigheta. Primele declaratii ale stiristei despre absenta bijuteriilor de pe degetele ei.

Chiar stirista Andreea Esca a recunoscut ca in aceasta perioada a renuntat la bijuterii, inclusiv la verigheta pe care nu o daduse jos niciodata de la cununia cu francezul Alexandre Eram, cu care s-a maritat acum 23 de ani.

"Nu am dat jos niciodata de pe deget verigheta si inelul de logodna", spunea, in urma cu multi ani, Esca.

Andreea Esca nu mai poarta verigheta! Primele declaratii

De mai bine de o luna, Andreea Esca a decis sa nu mai poarte inelul de logodna si verigheta, bijuterii de care nu se despartise niciodata pana acum, indiferent de circumstante. Vedeta de televiziune a renuntat la ele din cauza epidemiei de coronavirus, mai ales ca specialistii avertizeaza ca acestea ne impiedica sa ne curatam si sa ne dezinfectam corespunzator mainile.

"Nu port nici un inel in aceasta perioada, dar facand ordine prin casa am dat peste inelul de la voi, Claudia si Magda, si m-am gandit ca ar merge perfect pentru campania noastra. Mi-e dor de noi", a scris Andreea Esca pe contul oficial de Instagram. Ea a facut o sedinta foto ad-hoc cu bijuteria de dragul prietenelor sale, apoi a dat-o jos imediat.

Din cate se pare, Esca si-a dat jos inelul de logodna si verigheta la mijlocul lunii martie, dupa izbucnirea epidemiei de COVID-19 si in Romania. Telespectatorii au observat, in aparitiile sale la pupitrul stirilor, ca nu mai poarta deloc bijuterii. 

coral