Andreea Stefania Papa este o tanara cu pofta de viata, dedicata meseriei sale de stewardesa, dar si relatiei pe care o are cu iubitul ei, Ionut. Tanara lucreaza de trei ani pentru una dintre cele mai de succes companii aeriene din lume, Qatar Airways. Luni, a decis sa vina in Romania, pentru ca nu se simtea bine, iar medicii au descoperit ca sufera de o boala grava.

Insotitoarea de zbor are leucemie acuta mieloblastica si are nevoie de sange. Anuntul de mai jos a devenit viral pe retelele de socializare, in speranta ca Andreea va putea primi cantitatea necesara de sange pentru a putea supravietui. Toti cei care vor sa ii dea o mana de ajutor, o pot face la orice centru unde se poate dona sange, cu conditia sa specificati numele: Andreea Stefania Papa

“Femeia frumoasa din imagine agatata de gatul logodnicului are nevoie de viata. Mai precis de sange. Se numeste Andreea Stefania Papa. De trei ani este insotitor de zbor la Qatar Airways. Luni a venit in tara. Nu se simtea bine. Azi a descoperit ca are leucemie acuta mieloblastica. Are nevoie de sange, in special masa trombocitara din sange. Este internata la spitalul Fundeni din Bucuresti.

Daca cineva avea de gand sa doneze sange maine iata o sugestie. Poate altii nu au de gand, dar vor prinde curaj pana maine.

Anul viitor vrea sa se casatoreasca. Azi vrea sa traiasca. Aici profilul ei de facebook: https://www.facebook.com/stefi.andreea.p

Ionut Varga este logodnicul: https://www.facebook.com/varga.ionutz“, este anuntul care a devenit viral pe retelele de socializare.

 

coral