Andreea Ibacka a vorbit pentru prima oara despre relatia dintre Inoke, fata cea mare a lui Cabral, si Namiko, fetita venita pe lume cu putin timp in urma. Cabral este tata de fata pentru a doua oara. Prima fata a prezentatorului TV are 16 ani, iar cea de-a doua doar cateva luni. Diferenta de varsta dintre cele doua este mare, intr-adevar, dar Inoke este foarte bucuroasa si incantata ca are o surioara.

Foarte interesant este amanuntul ca numele surioarei mai mici – Namiko – a fost sugerat parintilor chiar de Inoke. Andreea Ibacka este convinsa ca relatia dintre Namiko si Inoke va fi una foarte stransa, iar cele doua se vor intelege de mine atunci cand fiica ei va creste.

”Inoke ne-a propus numele Namiko, iar noi l-am ales impreuna. M-am hotarat foarte greu. Aveam o lista scurta si nu ma puneam de acord cu lista scurta a sotului, dar cred ca a fost o optiune buna. Asteptam sa mai creasca si sa vedem ce parere are si ea despre numele pe care i l-am ales. Stiu ca este socant la prima rostire, auditie, dar acum mi se pare foarte melodios. Inoke este bucuroasa, dar nu are cum sa aiba foarte multe activitati cu sora ei, care este foarte mica momentan. Sunt convinsa ca pe masura ce va mai creste si Namiko se vor sfatui, pentru ca de jucat impreuna este o diferenta foarte mare. Este o diferenta de 16 ani intre ele. Eu cred ca va avea un sprijin si un sfatuitor de nadejde in sora ei mai mare”, a declarat Andreea Ibacka pentru VIVA!.

Andreea Ibacka: ”Probabil o sa ma organizez pe ultima suta de metri”

Botezul micutei Namiko va avea loc in scurt timp, pentru ca Andreea Ibacka planuieste ca evenimentul sa fie in luna mai. Petrecerea de botez va fi una destul de restransa si vor participa doar apropiatii acestora. Nasii de botez ai micutei Namiko vor fi Irina si Razvan Fodor, nasii de cununie ai Andreei Ibacka si a lui Cabral.

”Ne-am gandit si la botez, dar inca nu ne-am organizat ca sa zic asa. L-am tot amanat. Probabil va fi la sfarsit de mai. Nu-mi doresc nimic sofisticat, adica vom fi o mana de oameni, familia, cativa prieteni si vom face un gratar. Probabil o sa ma organizez pe ultima suta de metri. A fost important sa gasesc o biserica si am ales-o. O sa fie un eveniment simplu, cu tematica romaneasca. Vor fi aceiasi nasi, Irina si Razvan Fodor, care ne-au si cununat acum cativa ani”, a dezvaluit Andreea Ibacka pentru VIVA!.

coral