Da, este adevarat! Dupa o lunga perioada in care a fost o femeie singura si si-a dedicat timpul doar fiului ei, David, si carierei, Andreea Mantea “i-a facut loc” in viata si inima sa unui barbat. Frumoasa prezentatoare de la Kanal D iubeste din nou si este extrem de fericita.

Andreea Mantea iubeste din nou. Cine este iubitul misterios

Micul secret al brunetei a iesit la iveala pe platourile de filmare ale emisiunii “Se Striga Darul”, dupa ce intreaga echipa a ajuns in Maramures, unde a avut loc nunta Cameliei si a lui Ghita. La un moment dat, dupa ce a ajuns in casa miresei, Andreea Mantea se emotioneaza atat de mult de povestea de dragoste pe care o au cei doi tineri, incat simte nevoia sa se destainuie, relateaza wowbiz.ro. “Dialogul fetelor” nu lasa loc de interpretari in legatura cu faptul ca vedeta ar avea un iubit. In plus, Camelia ia rolul prezentatoarei pentru cateva clipe si ii pune tot felul de intrebari acesteia. Raspunsurile oferite de Andreea Mantea la intrebarile – fulger ale Cameliei vor dezvalui secrete unice din viata vedetei Kanal D.

Discutia lor, cine este barbatul de care s-a indragostit Andreea Mantea, dar si nunta tradiotionala din Maramures vor putea fi vazute in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-o noua editie “Se striga darul!” la Kanal D. De la petrecerea din aceasta seara nu vor lipsi preparatele culinare deosebite, muzica buna si frumoasele porturi populare, adevarate piese de arta din zona Viseului de Sus, acolo unde are loc fericitul eveniment. In plus, discutiile aprinse dintre Andreea Mantea si Mihai Mitoseru vora condimenta editia “Se striga darul”.

coral