Andreea Marin a dat din casă! Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu Adrian Brîncoveanu, diplomatul care i-a adus din nou zâmbetul pe buze după divorțul de Tuncay Ozturk.

De câțiva ani buni, Andreea Marin și-a găsit liniștea în brațele diplomatului Adrian Brîncoveanu și sunt mari șanse ca cei doi să ajungă în fața altarului. Relația lor este cât se poate de serioasă, iar iubitul vedetei o susține necondiționat pe Andreea Marin.

Pe lângă faptul că este un sprijin de nădejde, Adrian Brîncoveanu este și un bucătar desăvârșit. Cu fiecare ocazie pe care o are, diplomatul își răsfață iubita cu specialități italienești.

“Să ştii că e chiar foarte priceput. Îi iese bine orice specialitate italiană. Face nişte paste foarte bune”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, ajutată de iubit să-și renoveze casa

Recent, prezentatoarea TV a decis să-și renoveze casa și mărturisește că fără ajutorul iubitului ei nu s-ar fi descurcat. Adrian Brîncoveanu s-a implicat total în amenajarea noii case în care locuiește cu iubita lui, deși Andreea Marin a dezvăluit că a fost o investiție costisitoare și neașteptată.

”Nu eram pregătită de o asemenea investiție, o înteagă aventură cu împrumutări la bancă. Nici nu eram sfătuită de tatăl meu, odinioară, să fac vreodată asta. Dar când e pentru tine, se întâmplă până la urmă.

Împreună cu partenerul meu de viață, care trebuie să spun că a fost un mare sprijin. Pe partea tehnică nu mă pricep la nimic, fără el aș fi fost moartă. A ieșit treabă bună în doi”, a mărturisit Andreea Marin.

coral