Andreea Marin este un exemplu de vointa pentru orice femeie. Vedeta are mare grija la silueta ei si face mult sport, chiar daca de multe ori nu simte ca are cel mai mare chef de a merge in sala de fitness, asa cum a povestit la Antena Stars. Chiar si asa isi invinge starea si merge inainte.

Lucrurile nu au stat asa mereu pentru Andreea Marin, asta pentru ca vedeta a avut o perioada in care avea mai multe kilograme in plus si pe care voia sa le dea jos cu disperare. Facea mult sport, dar totul era in zadar, explicatia data de Andreea Marin fiind aceea ca vedeta nu consulta un medic specialist in acest sens, ci facea totul dupa ureche.

"A existat o poveste care m-a schimbat in mod profund. A inceput intr-un moment din viata mea cand nu mi-a fost bine. Am avut o nefericire impreuna cu lipsa de sanatate. Ele merg mana in mana, corpul incepe sa sufere si sa dea semnale ca nu esti in regula. In momentul acela luasem 20 de kilograme in plus, desi faceam sport de cinci ori pe saptamana.

”Eram bolnava. Nu era o problema care sa tina de neglijenta, pentru ca eram ambitioasa si, totusi, nu scapam de un gram desi faceam sport. Corpul meu avea o problema de sanatate. Faceam lucrurile de capul meu, fara specialisti", a spus Andreea Marin in cadrul unui seminar.

coral