Desi abia a scapat de pe masa de operatie, in urma interventiei chirurgicale suferite la coloana in urma cu cateva luni, iata ca Andreea Marin are din nou nevoie de ajtorul medicilor. Daca fosta prezentatoare TV s-a refugiat in sport dupa incident si era nelipsita din sala de fitness, pentru a se recupera cat mai rapid, iata ca tot exercitiile fizice sunt cele care au dus-o din nou in cabinetul doctorilor.

Andreea Marin a ajuns din nou pe mana kinetoterapeutului, dupa ce a avut parte de un mic incident neplacut in sala de fitness. Pentru ca vedeta nu si-a facut incalzirea corecta inaintea inceperii antrenamentului, s-a accidentat in momentul in care si-a inceput seria de exercitii fizice. Tendonul lui Ahile a cedat, iar fosta prezentatoare TV a avut asistata de o echipa de medici, pentru ingrijire medicala.

Andreea Marin, imobilizata o zi la pat dupa ce s-a accidentat la sala de fitness

„Zana” a dezvaluit ca fost nevoit sa stea o zi in pat, bandajata la picior. „Din seria „graba strica treaba” sau „asa nu, nu faceti ca mine!”: in loc sa imi incep ziua la sala de sport, asa cum imi place si e sanatos, o incep alaturi de doctor si kinetoterapeut, care au grija sa-mi „repare” glezna dureroasa, pentru ca nu am avut rabdarea de a face incalzirea cum se cuvine si tendonul lui Ahile a cedat.

La inceput, am crezut ca e o joaca, o durere care va trece pana a doua zi, apoi am fost nevoita sa stau bandajata o zi la pat, am devenit „catelusul schiop”, abia puneam piciorul in pamant, nici gand sa mai pot merge de o saptamana la sport, adio tocuri..uite-asa! Am inlocuit incalzirea dinainte de antrenament si stretchingul atat de necesar dupa efort cu fizioterapia si repaosul. Eu sunt energia intruchipata si pedeapsa mai mare nu exista decat sa ma obligi sa stau, dar o sa-mi fie invatatura de minte, si voua daca sunteti grabiti ca si mine.

Unde nu-i cap si e graba, vai de picioare. Cateva minute in plus inainte si dupa efort fac o mare diferenta. Sunt insa pe drumul cel bun si abia astept sa ma intorc la miscare, dar „impachetata” temeinic de acum inainte. Mea culpa! Si multumesc pentru grija minunatei echipe”, a explicat vedeta in mediul online.

Andreea Marin, in varsta de 44 de ani, a inceput noul an cu mult sport, dupa ce 2018 i-a adus cateva probleme de sanatate, pe care aceasta a fost nevoita sa le trateze prin intermediul unei interventii chirurgicale la coloana. Vedeta a inceput noul an in forta, depunand mult efort fizic la sala de fitness, pentru a-si mentine silueta ca de balerina, iar la scurt timp, fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” s-a apucat si de o cura de detoxifiere a organismului.

coral