Invitata recent la un eveniment monden, ”zana” a luat audienta prin surprindere cu aparitia ei. Nu doar peruca pe care a purtat-o a atras atentia, sau rochia foarte stralucitoare, ci si… burtica!

Silueta Andreei Marin a trecut prin multe transformari in ultima perioada, iar cele mai bune rezultate le-a obtinut in urma cu doi ani, aunci cand pe baza unei diete-minune a reusit sa slabeasca foarte mult. Evident, regimul a fost sustinut si cu mult sport, si nu putine au fost ocaziile cand chiar ea ne arata prin poze cat efort depune in sala de forta.

Toata munca a fost rasplatita cu un corp tonifiat pe care Andreea l-a aratat tuturor chiar in costum de baie.

Situatia s-a mai schimbat intre timp, iar asta au sesizat toti invitatii unui eveniment monden unde vedeta si-a facut aparitia intr-o rochie foarte stralucitoare in care i se vedea silueta mult mai implinita, fapt care a nascut zvonul ca ar putea fi chiar insarcinata.

„Andreea s-a mai ingrasat, iar la ultimul eveniment la care a participat, aniversarea unui salon de infrumusetare, cateva invitate au crezut ca este insarcinata. Intr-adevar are putina burtica, dar arata bine in continuare, sa nu fim rautaciosi„, a spus o persoana care a fost prezenta la evenimentul respectiv.

 

coral