Andreea Marin și-a dezamăgit fanii cu un gest care nu le-a păcut deloc. Ce a făcut Zâna Surprizelor? Cei care o iubesc i-au mărturisit că au fost enervați la culme de acest detaliu. Ironiile au curs lin după gestul prezentatoarei de televiziune.

Andreea Marin, ironizată de fani din cauza unui gest: ce i-a enervat pe internauți?

Andreea Marin a intrat în gura cârcotașilor. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a publicat o imagine pe Instagram în care apare alături de un brad de Crăciun. Unii dintre internauți au fost dezgustați de o alegere făcută de Zâna Surprizelor.

Deși este o imagine simplă, aceasta a stârnit deja un val de controverse. Vedeta a fost mereu o fire discretă, nu a intrat în scandaluri sau polemici, cu toate că nu puține au fost dățile în care românii au pus-o în colimator alături de Mihaela Rădulescu pe teme mai vechi. Iată că și de această dată bruneta a procedat la fel.

Vedeta a publicat recent o fotografie în care apare alături de un brad de Crăciun împodobit ca la carte. Aceasta le arăta fanilor că promovează supermarket-urile celebre din România, detaliu care i-a enervat la culme pe unii oameni.

”Cine mai vrea paid partnership with Auchan?/ Brazii din plastic sunt dezgustători”, au fost două dintre comentariile fanilor.

„Nu eram pregătită de o asemenea investiție. Pe partea tehnică nu mă pricep la nimic”

Cu siguranță moderatoarea a văzut cele scrise de câțiva urmăritori, dar nu a reacționat în niciun fel. Amintim că pe lângă proiectele în care este implicată, vedetei îi intră bani în conturi și din promovarea unor brand-uri și produse.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a făcut de curând o investiție pe care nu o vedea în viața sa. Concret, aceasta a decis să-și renoveze casa și mărturisește că fără ajutorul iubitului său nu ar fi putut duce la sfârșit acest plan. Andreea Marin a spus că a făcut o investiție costisitoare și neașteptată.

”Nu eram pregătită de o asemenea investiție, o înteagă aventură cu împrumutări la bancă. Nici nu eram sfătuită de tatăl meu, odinioară, să fac vreodată asta. Dar când e pentru tine, se întâmplă până la urmă.

Împreună cu partenerul meu de viață, care trebuie să spun că a fost un mare sprijin. Pe partea tehnică nu mă pricep la nimic, fără el aș fi fost moartă. A ieșit treabă bună în doi”, a mărturisit extrem de încântată cunoscuta prezentatoare de televiziune.

  coral