Andreea Marin este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu în contact cu fanii ei de pe rețelele de socializare.

În urmă cu doar câteva ore, vedeta de televiziune a luat pe toată lumea prin surprindere cu imaginea pe care a postat-o pe contul ei de Instagram.

Prezentatoarea TV s-a afișat alături de fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr., Violeta, dar și de fiul cel mare al artistului, Radu Ștefan.

Ba mai mult, Andreea Marin a făcut un gest care i-a adus numai laude din partea fanilor. Andreea Marin, gest frumos și uimitor pentru Radu Ștefan

Se pare că Radu Ștefan și-a deschis o cafenea în București, iar de la marea deschidere nu a lipsit Andreea Marin și nici Violeta.Cei trei au imortalizat momentul, iar prezentatoarea a postat totul pe rețelele de socializare. Ba mai mult, aceasta a ținut să scrie și câteva rânduri despre ceea ce crede despre fiul cel mare al fostului ei soț, Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin a avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului. Fanii au apreciat faptul că vedeta de televiziune îl susține pe tânăr și chiar a încercat să-i facă reclamă cafenelei.

„Zi de neuitat pentru mine: cea mai bună felie de tort de mere făcut ca la mama acasă și o limonadă cu fructe răcoroasă și gustoasă, servite chiar de @radustefanbanica la cafeneaua sa.(…)

M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori…

Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea!

Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare. coral