Cantaretul si prezentatorul Andrei Stefanescu a facut un anunt trist pentru totii fanii show-ului „Star Matinal”.

Andrei Stefanescu spune adio show-ului „Star Matinal”. Anuntul a fost facut chiar de Andrei Stefanescu in cursul zilei de azi, in timpul show-ului, luand prin surprindere pe toata lumea.

Insa partea buna este ca plecarea lui din cadrul emisiunii este doar temporara, de o luna si jumatate. Motivul plecarii acestuia este un alt contract pe care l-a semnat cu o alta emisiune.

Andrei Stefanescu spune adio show-ului „Star Matinal”

Astfel, pentru o luna si jumatate, Andrei Stefanescu i se va alatura lui Liviu Varciu, cel mai comic duo actual din televiziune, pentru un nou show unde „vor incasa bataie”.

„Iti spunem ca te iubim si ca o sa ne fie tare tare dor de tine. Oficial, aceasta este ultima emisiune a lui Andrei Stefanescu impreuna cu noi. Atentie, nu definitiv, ci pentru o luna jumatate”, a spus Nasrin.

„Chiar o sa-mi fie dor de voi, o sa-mi lipsiti si in fiecare zi o sa fac un video in care o sa va arat cat de trist sunt ca nu sunt cu voi. Ma duc la o alta emisiune impreuna cu Liviu Varciu, undeva unde se incaseaza bataie” a spus Andrei Stefanescu la Antena Stars, potrivit Libertatea.

 

coral