Tânărul de 36 de ani a organizat patru ani la rând turneul caritabil de volei „Dream”, la Iași, însă anul acesta s-a hotărât să organizeze un traseu de 432 km pentru a o ajuta pe Mihaela, o fată care suferă de instabilitate cranio-cervicală si sindrom de activare mastocitară.

„Nu pedalez decât de doi ani și s-ar putea să-mi fie greu să parcurg 432 de km. Dar nu atât de greu cum îi este Mihaelei să treacă cu bine peste cele 24 de ore dintr-o zi”, a scris acesta, în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Andrei a ajutat nenumărați copii să ducă o viață normală

Turneul caritabil de volei „Dream” se desfășoară de patru ani la Iași, cu ajutorul sportivilor din România și Republica Moldova și a reușit să ajute copii și tineri cu diferite probleme de sănătate, de la autism, sindromul Down, până la cazul unei fetițe de 14 ani diagnosticată cu neuropatie ereditară senzitivo-motorie, scolioză dorso-lombară, picior varus equin bilateral.

Tânărul apelează la iubitorii de ciclism

Oamenii sunt invitați să participe în număr cât mai mare cu donații, iar Andrei va parcurge traseul Cluj-Napoca – Iași, „pentru a face rost de banii necesari intervenției chirurgicale care are potențialul de a-i reda Mihaelei speranța unei vieți normale”.

 

Organizatorul a menționat că va exista un participant venit tocmai din Iași la Cluj-Napoca, pentru a se întoarce acasă pe bicicletă.

Evenimentul va începe în 15 august, de la ora 05:00 și se va încheia în data de 18 august, la ora 22:00. Până în momentul de față, la evenimentul de pe Facebook, și-au anunțat participarea 13 persoane, iar alte 107 s-au declarat interesate.

coral