Ce poți face într-o zi de sâmbătă? Să plantezi fapte bune! Așa au gândit angajații Iulius Mall Cluj și ai unor parteneri, care au sădit, cu responsabilitate pentru viitor, 1.000 puieți de molid. Acțiunea de împădurire a avut loc în Parcul Natural Apuseni și reprezintă continuarea campaniei care a avut loc în luna aprilie în județele Iași și Suceava, când s-au plantat 3.500 de copaci. IULIUS își continuă astfel preocuparea pentru conservarea mediului înconjurător, după ce a integrat în proiectele sale grădini ample, ce au devenit ancore pentru comunitate și care pot fi descoperite și pe platforma dedicată lor – www.iuliusgardens.ro.

A doua parte a acțiunii de împădurire „Fiecare copac are o poveste. Scrie-o tu acum!”, organizată de compania IULIUS, a adunat angajați și parteneri dornici să contribuie la protejarea mediului. Astfel, sâmbătă, 8 mai 2021, în județul Cluj au prins rădăcini 1.000 de puieți de molid, în Parcul Natural Apuseni, pe o suprafață de teren fără vegetație forestieră și predispusă spre diferite procese de degradare. Arborii au fost puși la dispoziție de Direcția Silvică Cluj din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, iar munca voluntarilor a fost răsplătită cu peisajele pe care natura le oferă primăvara, dar și de faptul că au contribuit la îmbunătățirea calității aerului din România. Campania de împădurire a început în luna aprilie în județele Iași și Suceava, unde s-au plantat 3.500 de copaci.

Acțiunea „Fiecare copac are o poveste. Scrie-o tu acum!” face parte din strategia de sustenabilitate și implicare pe cele trei direcții – mediu, comunitate și educație – a companiei IULIUS,  singurul dezvoltator de proiecte mixed-use de regenerare urbană. De altfel, spațiile verzi au un rol esențial în proiectele de revitalizare urbană ale IULIUS, iar parcurile aferente proiectelor Iulius Mall Cluj-Napoca, Palas Iași și Iulius Town Timișoara au devenit elementul central al acestor dezvoltări, pentru că au adus natura în mijlocul orașelor, între oameni. Platforma www.iuliusgardens.ro reunește sub aceeași umbrelă povestea celor trei parcuri, detalii despre flora ce le înfrumusețează, galerii foto impresionante și evenimente pe care acestea le găzduiesc.

Descoperă și virtual grădinile IULIUS pe www.iuliusgardens.ro!

 

 

coral