Angajatul unei spălătorii auto din Capitală a fost călcat intenționat cu mașina de un client. Totul s-a întâmplat în parcarea unui mall din Capitală, iar imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere. Între timp, polițiștii de la Omoruri au deschis un dosar penal și îl caută pe bărbatul care era la volanul mașinii. Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional, relatează Realitatea PLUS. 

Se pare că întregul incident a pornit de la banii pe care trebuia să îi achite respectivul client pentru serviciile de care a beneficiat la spălătorie. Nemulțumit de sumă, bărbatul a părăsit pentru scurt timp spălătoria fără să achite serviciile. Ulterior, acesta s-a întors și l-a lovit în plin pe unul dintre angajații spălătoriei.

Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar penal. În prezent, bărbatul vinovat de rănirea angajatului spălătoriei este căutat de oamenii legii.

De cealaltă parte, angajatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri speciale. Starea sa de sănătate este una bună, spun medicii. 

coral