News Flash:

ANM: Vremea se încălzeşte în următoarea perioadă

28 Ianuarie 2019
1742 Vizualizari | 0 Comentarii
ANM

Meteorologii au publicat prognoza pentru perioada 28 ianuarie – 25 februarie. Potrivit estimărilor meteo, se va încălzi, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod normal în următoarea lună. 

Valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere pozitivă mai accentuată în extremitatea sudică și sud-estică a teritoriului. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi local excedentare în regiunile central-sudice și în extremitatea vestică și nord-vestică a țării. În sudul, sud-estul și nord-estul țării regimul pluviometric va fi ușor deficitar, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi excedentare în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor deficitare în nordul extrem al țării.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile nord-estice unde temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile sudice și sud-estice și apropiate de cele normale ale intervalului în rest.

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această saptămână, la nivelul întregii țări.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

anm vreamea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1462 (s) | 24 queries | Mysql time :0.041766 (s)