Anna Lesko a mărturisit cine a fost cel mai bun bărbat cu care a împărțit patul. Dintre foștii ei iubiți, doar unul a reușit să îi întreacă așteptările artistei. Să fie oare vorba despre Irinel Columbeanu, Codin Maticiuc sau Marian Ionescu?

Anna Lesko este una dintre cele mai focoase vedete de la noi, care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Nici la capitolul „amore” nu stă mai rău, pentru că artista a recunoscut care a fost cel mai potent partener al său, dar și în ce locuri incendiare a făcut dragoste de-a lungul timpului.

Cântăreața a avut numeroase relații de-a lungul timpului, printre care se numără cea cu fostul milionar Irinel Columbeanu, actorul Codin Maticiuc și chitaristul Marian Ionescu. Dintre cei trei, Anna Lesko a avut de ales doar unul care să se bucure de amintirile nopților fierbinți petrecute împreună.

Care a fost cel mai bun la pat iubit pe care l-a avut Anna Lesko

Ca o surpriză, cel mai bun partener pe care artista l-a avut a fost nimeni altul decât…Codin Maticiuc! Cei doi au petrecut momente unice împreună, care au rămas întipărite în memoria Annei, și poate cine știe, și în a lui Codin, chiar dacă el deja este bărbat de casă, așezat cu iubită și copil.

Mai mult, vedeta a recunoscut și care au fost cele mai neobișnuite locuri în care și-a consumat relațiile, iar printre acestea amintim casa părintească, în pădure, dar și în avion, ceea ce lasă de înțeles că Anna Lesko nu se ferește nici când este vorba de dragoste.

coral