News Flash:

Antares Romania estimeaza o crestere de 12 % a cifrei de afaceri pana la finele anului

26 August 2015
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
Antares Romania
Subsidiara din Romania, cu sediul in Cluj-Napoca, a companiei Antares International a inregistrat, in primele sase luni ale anului o cifra de afaceri de peste 4.5 milioane euro cu aproape 20 de procente mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut. Mai mult, producatorul de scaune si fotolii directoriale estimeaza ca pana la finele anului afacerile vor creste cu 12 % pentru a indeplini obiectivul de a ajunge la o cifra de afaceri de 8.3 milioane euro.

Reprezentantii companiei spun ca rezultatele financiare bune au dus si la marirea numarului de angajati care lucreaza in cadrul Antares Romania, oficialii societatii afirmand ca echipa urmeaza sa se mareasca in urmatoarea perioada. „In aceste conditii in prezent am ajuns la 110 angajati, dar in continuare cautam persoane noi pentru extinderea capacitatii de productie. Cu aceasta echipa reusim sa fabricam aproximativ 2000 scaune pe zi din modelele cele mai conventionale, dar in noua noastra colectie anumite scaune directoriale pot necesita chiar si o zi intreaga de manopera pentru un mestesugar cu experienta", spun oficialii companiei.

De asemenea, acestia spun ca in urmatoarea perioada se va extinde capacitatea de productie, acest fapt urmand sa genereze, atat noi locuri de munca, cat si o productivitate mai buna. „Proiectele de investitii in derulare cuprind extinderea si modernizarea productiei, un proiect care inseamna si angajarea de oameni noi in acest departament. Acest lucru ne va permite cresterea capacitatii, dar si extinderea gamei de scaune produse in tara. Evolutia pietei a fost una favorabila in 2014 cu oportunitati de crestere atat in consumul intern cat si in export, iar posibilitatile sunt cel putin la fel de favorabile si pentru 2015. Pentru a exploata aceste oportunitati necesita angajamentul nostru pentru a crea valoare adevarata pentru toti cei care decid sa achizitioneze produsele noastre", mai afirma reprezentantii companiei.

 

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Scaune
cluj-napoca antares international scaune fotolii directoriale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 23 queries | Mysql time :0.046643 (s)